Objavljen novi album Lidije Bačić

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

lidija bačić, radio labin

Novi album "Tijelo kao pjesma" Lidije Bačić Lille od petka je u prodaji. Na njemu se nalaze Lidijini brojni hitovi koje je u posljednje tri godine objavljivala.

S Croatiom Records Lidija je počela surađivati 2014. godine kada potpisuje i ekskluzivni ugovor, a s pjesmom "Kaktus" obilježila je početak nove suradnje. Iako je pjesma vrlo brzo postala hit, nakon samo par mjeseci Lidija objavljuje novi singl "100% možda". Razlog tome je malo drugačiji ritam, namijenjen prvenstveno klubovima čime je Lidija htjela iznenaditi svoju publiku, a spoj Borisa Đurđevića i Branimira Mihaljevića, koji su prvi put radili zajedno na jednoj pjesmi, pokazao se kao savršena kombinacija.

Da je inspiracija najjačim autorima Lidija je pokazala i narednih mjeseci kad objavljuje nove singlove "Sat otkucava" i "Prokleto dobro ljubiš", koje je objavila na isti dan. Za svaku pjesmu Lidija je snimila spotove kojima je golicala maštu muškog dijela publike, ali uvijek s granicom ukusa i uvijek u službi promocije pjesme. Na prošlogodišnjem CMC festivalu otpjevala je baladu "Od ljubavi pijana" koja je Lidiji jedna od najdražih u karijeri. Snažna pjesma nabijena emocijama, stvarni i proživljeni stihovi i Lidijin moćan vokal bili su pun pogodak, a pjesma jedna od najslušanijih pjesama s festivala. I naredni singlovi "Nezamjenjiva", "Kompas" vrlo su brzo postali hitovi, a uz aktualne "Glupacho moja" koji će izvesti na 9. CMC festivalu u Vodicama te duet "Solo" s Lukom Basijem čine većinu pjesama na njenom novom studijskom albumu "Tijelo kao pjesma".


Od već poznatih pjesama na albumu se nalazi i "Još te čekam" koju je Lidija snimila u suradnji s Kumovima, prigodna "Prvi Božić bez tebe" te nova pjesma "K'o da živim unazad". Izvršni i glazbeni producent Lidijinog albuma kao i tvorac zanimljivog idejnog riješenja je Fayo, autor većine Lidijinih hitova kojem njen zadivljujući vokalni potencijal i dominatna osobnost nije mogla promaknuti.

Album "Tijelo kao pjesma" po cijeni od 99 kuna kupite na prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na poveznicama:

Webshop: http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=940370
iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1246303835
Amazon: https://www.amazon.com/dp/B072JZ8CCC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1496839974&sr=8-1&keywords=LIDIJA+BA%C4%8CI%C4%86
Deezer: http://www.deezer.com/album/42697631

 

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin