♫ Mauro Staraj u eteru Radio Labina predstavio najnoviji album!

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

mauro staraj, radio labin

Mauro Staraj i La Banda prošlog su tjedna objavili novi album naziva ''Ovako se to dela 2''. Ni ovoga puta u studiju nisu štedjeli minute pa su snimili album koji traje punih sat vremena i broji čak 14 novih pjesama.

Osim ''Teta z butigi'', koja je ovog proljeća postala viralni Facebook hit, Staraj i Banda na ovom albumu predstavljaju se ''pojačani'' i novom brass sekcijom te duetima s Pehlin Kingsima i legendarnim Alenom Vitasovićem. Novi album ''Ovako se to dela 2'' možete kupiti po promotivnoj cijeni od samo 39,99kn na svim prodajnim mjestima Novog Lista i Glasa Istre.

Ovo je 4. po redu album Maura Staraja i La Bande te je ovog puta njihovom već karakterističnom tex-mex mediteranskom zvuku pridružena i jaka brass sekcija koju čine eminentni riječki glazbenici, koji će se već ove ljetne sezone priključiti ''Bandi'' na većim koncertima.

Mauro i La Banda svih pozivaju na njihovu službenu Facebook stranicu gdje svakodnevno dijele novi album u javljanjima uživo i organiziraju nagradne igre, a koncerte promocije najavljuju 21. 6. u starom kaštelu u Svetvinčentu u srcu Istre te u Jurdanima na tradicionalnoj Ivanji 24.6. jer se to mjesto nalazi, kako saznajemo, na staroj cesti za ''Via Dojčland'', aktualnom singlu banda.

Mauro Staraj je novi album već predstavio i u našem eteru. Cijelu emisiju poslušajte u nastavku.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin