♫ Intervju sa Zdravkom Čolićem ususret koncertu u Medulinu

Kreirano . objavljeno u kategoriji Scena

zdravko čolić, radio labin

Adria Summer Festival i ove će godine biti glazbeni i zabavni vrhunac medulinskog ljeta, a polako postaje i jedno od najatraktivnijih glazbenih događanja u Istri. Kroz dva dana, u petak 28. i subotu 29. srpnja Medulin će postati domaćin svjetskim imenima elektroničke scene i najvećim regionalnim pop i rock zvijezdama, a očekuje se dolazak oko 15 000 posjetitelja. Drugog dana festivala, 29. srpnja u Medulinu će nastupiti jedna od najvećih pop legendi i glazbenih zvijezdi šire regije, Zdravko Čolić te popularni sarajevski rock bend, Zabranjeno pušenje. Zagrijavanje za nastupe ovih sjajnih regionalnih glazbenika zagarantirano je uz popularnog istarskog DJ-a Nikolu Z Kukurini. Koncert Zdravka Čolića ovog je tjedna najavljen na konferenciji za medije, a s legendom je tim povodom razgovarao Mario Benčić. Razgovor poslušajte u nastavku:

 

Prvi dan Adria Summer Festivala, 28. srpnja obilježit će urbana glazba, a očekuje nas nastup izvođača iz prve lige svjetske house scene, globalno poznatog Feddea La Grandea iz londonskog kolektiva Ministry of Sound. Njemu će se pridružiti brojna poznata regionalna, domaća i lokalna DJ imena: Vanillaz, Dejan Vallentin, Lovra, Addo & Poco Loco, Denis Goldin…

Dvodnevni festival održat će se, kao i prošle godine, na vrlo atraktivnoj lokaciji u blizini centra Medulina - na platou kraj starog vjetromlina, neposredno uz morsku obalu, a uz večernji glazbeni, imat će i svoj cjelodnevni program: turnir u piciginu, Hook & Cook street food i predstavljanje craft piva te uz brojne dodatne dnevne sadržaje.

 

 

 

logo

91.0 | 93.2 | 95.0 | 99.7 MHz

Rudarska 3b // 52220 Labin