15.11.2022

Emisija Sync In nominirana za nagradu Ambasador u kategoriji ''Radijska emisija godine''

Objavom nominacija započinje glasanje za Ambasador 2022. u nagradama publike i struke

Pred nama je šesto izdanje Ambasadora elektroničke glazbe, krovne manifestacije koja okuplja čitavu industriju na jednom mjestu. Objavljen je pravilnik nagrade, kriteriji i djelomičan program dodjele koja se održava 8. 12. u klubu Boogaloo. Ove godine sprema se dvodnevni program na više lokacija koji uključuje panele i partyje.

Od danas do 29. studenog u 23.59h publika i struka glasaju u ukupno 35 kategorija za šestu nagradu Ambasador. Za nagrade publike može se glasati klikom OVDJE. Dodjeljuju se priznanja za ostvarenja na polju elektroničke glazbe u Hrvatskoj i regiji 2022. 

Naša emisija Sync in,  čija je idejna začetnica Valnea Bulić (Neya), nominirana je u kategoriji "RADIJSKA EMISIJA GODINE". U novoj sezoni kao voditelj pridružuje se Mate Ružić. Za emisiju možete glasati OVDJE.

Nominacije su nastale na temelju predlaganja kandidata Stručnog žirija iz Hrvatske i regije u prvom ciklusu projekta koji je održan od 25. 10. do 6. 11.

"Uz ogroman interes javnosti za projekt koji smo pokrenuli 2016., Ambasador ima novi vizualni identitet koji je djelo Grgura Nikice Vulete, DJa, promotora, novinara i studenta Grafičkog dizajna u Zagrebu, poznatog i kao DJ Vazdaisti, te osnivač projekta Princip.ba. Pošto projekt poprima sve jači regionalni karakter ove godine u Boogaloo-u će tijekom glazbenog programa nastupati hrvatski kao i izvođači iz regije. Više o samom glazbenom programu, Simpoziju Ambasadora i drugim aktivnostima objavljivat će se periodično putem medija, weba i društvenih mreža projekta. Očekuje se dolazak više od 250 posjetitelja iz industrije elektroničke glazbe Hrvatske i regije koji se jedva čekaju okupiti i sklopiti nove suradnje tijekom manifestacije, posebno zato jer smo na prošlom izdanju u Opatiji ostali zakinuti za dolazak regionalaca zbog epidemioloških mjera. Partner projekta je HDS-ZAMP", javljaju organizatori.

Emisiju Sync In poslušajte na našim frekvencijama subotom u 20:00 te reprizno utorkom u 21:00 sat. Snimke prijašnjih emisija možete poslušati putem platforme Mixcloud.