Lokalne vijesti

26.03.2018

Alen Vitasović, Livio Morosin i Dražen Turina Šajeta uživo za 22. rođendan Radio Labina!

Radio Labin u ponedjeljak slavi 22. rođendan velikim koncertom uživo u eteru! Dana 26. veljače 1996. godine započelo je eksperimentalno emitiranje programa, a točno mjesec dana kasnije i službeno je započelo emitiranje programa Radio Labina. Osim kao najjači i najpraćeniji medij na širem području Labinštine, Radio Labin je najslušanija lokalna radio postaja u Istarskoj županiji.

Velikim koncertom u eteru od 9 do 12 ujutro, Radio Labin će sa svojim slušateljima obilježiti 22. godine poslovanja. U studiju će se cijelo jutro izmjenjivati naši njaveći glazbenici: Alen Vitasović, Livio Morosin i Dražen Turina Šajeta!

Bit će to pravi radijski spektakl uz prijenos uživo i putem društvenih mreža. Slušatelji će se moći javiti uživo u program pozivom na 052/856 510 ili porukom na 091 586 5211 i putem društvenih mreža.

Pratite nas u eteru na 4 frekvencije ili putem internetskog streama na službenoj stranici radija www.radiolabin.hr. Na svoja četiri odašiljača (91.0 Rakalj, 93.2 Labin, 95.0 Pićan, 99.7 Skitača) Radio Labin signalom pokriva cijelu istočnu Istru, od Opatije do Pule te dio Primorsko-goranske županije, uključujući Rijeku i okolicu te otoke Cres i Lošinj. U susjednoj županiji također smo, prema posljednjim istraživanjima, među top 10 najslušanijih radija.

I ovim putem želimo se zahvaliti svima našim slušateljima, klijentima i poslovnim partnerima koji prepoznaju kvalitetu Radio Labina kao medija koji će prenijeti najbržu informaciju, medija koji njeguje vrijednosti svoga kraja, ali i medija koji vam je u bilo koje doba dana ili noći spreman praviti društvo kroz svoje mozaične ili glazbene sadržaje.