Scena

10.12.2018

Labinjanka Bojana Žamarija predstavila prvu pjesmu "Više nema nas"

U petak, 7. prosinca, u umaškom hotelu Melia Coral održana je promocija prve pjesme i spota Bojane Žamarija, pod voditeljskom palicom Sergia Pavata.

Riječ je o baladi talijanskog stila za koju kantautorica potpisuje tekst i glazbu, a aranžman Aleksandar Valenčić iz Rijeke. Nakon 12 godina profesionalnog bavljenja glazbom, odlučila je napraviti svoju autorsku pjesmu u kojoj je pokušala dati najbolje od sebe i pronaći put do srca slušatelja. 

"Jako sam ponosna i sretna zbog svoje prve pjesme, i nadam se da će emocija koju sam dala u glazbi i pjevanju, doprijeti do publike i mislim da se mnogo ljudi može pronaći u tekstu. Zaista sam dala sve od sebe da u pjesmi dobijem ono što želim, svoju autentičnost i ekspresiju u izričaju. Raduju me dojmovi, a u pripremi je i druga pjesma koja će biti malo brža i ritmičnija. Spot za pjesmu je snimljen u kreacijama dizajnerice Ingrid Rojc, u Rapcu na Girandelli pod palicom Erica Vojaka iz Pule. "

Promocija je protekla u punom sjaju uz predstavljanje prve pjesme i nekoliko covera pjesama poznatih pjevača, među kojima je bila i obrada pjesme Stine, legende Olivera Dragojevića, koji bi upravo taj dan, 7. prosinca proslavio svoj 71. rođendan. 

''Te sam večeri bila ispunjena srećom u svom srcu i zahvalna sam svim ljudima koji su bili uz mene'', poručuje Bojana Žamarija.