Lokalne vijesti

23.08.2019

Općina Sveta Nedelja i Turistička zajednica općine Sv. Nedelja organiziraju izlet na Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam

S ciljem poticanja poduzetništva i edukacije postojećih poslovnih subjekata kao što su OPG-ovi i ostali zainteresirani dionici u turizmu i poduzetništvu, Općina Sveta Nedelja i Turistička zajednica općine Sv. Nedelja 7.rujna 2019. godine organiziraju izlet na 27. Jesenski međunarodni Bjelovarski sajam.

Polazak je u 5.00 sati s Place u Nedešćini, a planirani povratak je oko 21.00 sat. Slobodno vrijeme za razgledavanje na sajmu je otprilike od 10.00 do 16.00 sati. Na sajmu će biti predstavljena stočarska izložba, oprema za hortikulturu, građevinska i komunalna oprema te sustavi grijanja i obnovljivih izvora energije.

Sudionici i mnogobrojni posjetitelji sajma su razni obrtnici i poduzetnici te je to idealna prilika za upoznavanje, stvaranje novih partnerstava i razmjene iskustva. Participacija za izlet je 50,00 kuna po osobi, dok ostale troškove prijevoza podmiruju Turistička zajednica općine Sv. Nedelja i Općina Sveta Nedelja. Prijave su obavezne radi ograničenog broja sudionika te se zaprimaju na  e-mail tzo.svetanedelja@gmail.com ili broj telefona 099/353 4223 do ponedjeljka, 2. rujna 2019. godine. Prednost imaju žitelji Općine Sveta Nedelja.

Kontakt osoba za sve dodatne informacije:
Milena Katičić Miletić