Lokalne vijesti

20.02.2020

Drugi nogometni kamp 'Step by step Soccer 2020'

Od 9. do 13. travnja u Nedešćini će se održati drugi nogometni kamp 'Step by step Soccer 2020'. Kao i u prosincu prošle godine, kada je s velikom uspjehom po prvi put organiziran, i drugi kamp održavat će se na nogometnom igralištu NK Jedinstvo Omladinac. 

Autor projekta Valentino Stepčić, bivši nogometaš Rudara, Rijeke, Istre 1961, Zagreba i ovaj kamp organizira u suradnji s HNK Rijeka koja dvojici igrača nudi mogućnost odlaska na sedmodnevni trening kamp. 

Kamp je namijenjen djeci (mogu se prijaviti i nogometašice) od 9 do 14 godina s područja Labinštine, a cilj je omogućiti djeci da steknu zdrave nogometne navike i radnu etiku kako bi lakše ostvarili svoje nogometne i životne ciljeve te našu Labinštinu uzorno i ponosno predstavljali na najvećim nogometnim pozornicama. Program je sastavljen od pet treninga u trajanju od dva sata, učenju tehnike i taktike, atletskoj snazi i izdržljivosti, zabavi i simuliranja dana jednog pravog profesionalnog nogometaša. 

Treneri će biti Doris Fonović, Nenad Peršić, Damir Milinović, Velimir Radman, Robi Čalović i Sanjin Vozila te atletski trener Elvis Peršić. Kamp će posjetiti mnogi igrači i treneri Prve HNL, nutricionisti i atletski treneri. Za sve sudionike kampa bit će organizirana prehrana u Restoranu Placa, a djeca će dobiti i individualne nagrade. Svaki će polaznik dobiti trenirku, a golmani i rukavice od sponzora HO Soccer. Najboljih 18 nakon završetka sezone odigrat će utakmicu protiv vršnjaka iz HNK Rijeka. Standardna cijena za sve mlade nogometaš(ic)e je 699 kuna. Prijave se mogu obaviti na WhatsApp ili Viber broj +49 173 842 8155 te na mail Stepbystepsoccer2019@gmail.com