Lokalne vijesti

06.07.2020

Danas počeo ''LJETNI KAMP – KOVARIĆI 2020''

Danas je  počeo  „LJETNI KAMP – KOVARIĆI 2020“, projekt Labinske škole rukometa namjenjen djeci od 6 do 10 godina starosti osmišljen kao dnevni sportski kamp u kojem će se djeca susresti sa raznim sportskim i društvenim aktivnostima te kreativnim radionicama. 

 
Prijave za ljetni kamp KOVARIĆI 2020 su u tijeku i u vrlo kratkom vremenu  popunjena su prva tri termina u razdoblju  od 6. do 24.srpnja. Preostala su slobodna još tri termina u od 27. do 31. srpnja, od 3. do 7. kolovoza i od 10. do 14.kolovoza. 
 
U ljetni kamp su dobrodošla sva djeca neovisno o tome   bave li se  nekim sportskim aktivnostima jer se stručni tim Labinske škole rukometa  potrudio osmisliti plan i program aktivnosti prilagođen svima. 
 
Kroz sportske aktivnosti polaznici će učiti vježbe istezanja, hodanja, disanja i trčanja u cilju razvoja motorike. Zatim u planu su razne sportske igre – rukomet, nogomet, košarka, odbojka, badminton te isto tako elementarne igre s loptom – štafetne igre i poligoni. Slobodno vrijeme djeca provode na plaži gdje ih očekuje odlična zabava, dok plivače početnike i neplivače očekuje škola plivanja. 
 
Osim sportskih aktivnosti tim Labinske škole rukometa  potrudio se pripremiti razne dječje igre i radionice kojima je cilj socijalizacija, razvoj timskog duha, mašte i kreativnosti. Ljetni kamp KOVARIĆI 2020 odvijat će se  u Girandella Valamar Collection Resortu u Rapcu. Welcome point resorta ujedno je i mjesto za svakodnevni prijem djece u kamp. 
 
U sklopu resorta na raspolaganju su predivne plaže, ugodna hladovina Pinete u prvom redu do mora, igrališta koja zadovoljavaju standarde više različitih sportova, ugodna i prostrana Tui entertainment sala namijenjena društvenim i kreativnim aktivnostima te ono najbitnije, uživanju u slasnim obrocima  partnera projekta Valfresco Direkta koji je zadužen za pripremu i posluživanje doručka i ručka polaznicima ljetnog kampa i to u skladu s najvišim standardima i kvalitetom. Partner je i  tvrtka Valamar koja je osigurala lokaciju za provođenje projekta.