Scena

Holcim Rukovatejl Oglas za posao

14.10.2020

Engleski alt-rock velikani Placebo u Zagrebu 26. lipnja 2021.

Engleski alt-rock velikani Placebo vraćaju se u Zagreb i to na omiljenu gradsku pozornicu ŠRC Šalata u subotu 26. 6. 2021.  Ovo je novi termin odgođenog koncerta iz srpnja 2020.

Nakon sada gotovo trogodišnje pauze od koncertnih aktivnosti, tijekom koje su u studiju radili na novim pjesmama, Placebo će se idućeg ljeta vratiti na velike pozornice svjetskih festivala. Upravo će Zagreb biti jedna od postaja koja će među prvima čuti kako one zvuče, a bend će fanove na Šalati podsjetiti i na prebogat katalog hitova iz cijele karijere.

Poznati po androgenom imidžu frontmena Briana Molka, glam-rocku i sirovim punk gitarama, Placebo je u dva desetljeća postao jedan od napoznatijih rock bendova današnjice s više od 12 milijuna prodanih primjeraka albuma diljem svijeta.

Od istoimenog debi albuma koji je promijenio britansku glazbu, djelovao kao protuteža Britpopu i inspirirao mnoge bendove, Placebo je ušao u povijest s pet albuma koji su završili na ljestvicama deset najboljih u UK-u, surađivali su s izvođačima kao što su David Bowie, Robert Smith i Michael Stipe i imaju mjesto na vrhu britanske scene.

Ulaznice:
Sve ulaznice kupljene, a koje nisu vraćene, za koncert iz 2020. vrijede i za novi termin.

Early bird - 220 kn do 31. 12.

240 kn - od 1. 1. do 25. 6. 2021.

260 kn na dan koncerta.

U ponudi su i VIP ulaznice za tribinu po trajnoj cijeni od 390 kn.

Službena prodajna mjesta su Dirty Old Shop (Tratinska 18), Rockmark (Berislavićeva 13), Aquarius CD Shop (Varšavska 13), Dallas music shop u Rijeci, sva prodajna mjesta Eventima i online www.eventim.hr.