Lokalne vijesti

17.10.2020

Vaših 5 minuta – nova kontakt emisija na Radio Labinu!

Od utorka, 20. listopada Radio Labin u svoj program uvodi dnevnu, 5-minutnu kontakt emisiju - Vaših 5 minuta. Od ponedjeljka do petka u 10 sati slušatelji će izravno u eteru postavljati pitanja, a odgovore će dobiti u posebnoj emisiji svakog ponedjeljka u 12.30 sati. Slušatelji mogu ukazati na neki problem, upozoriti na nepravilnosti, ukazati na pogreške i to u svim segmentima života. 

Otvoreni smo za sva pitanja slušatelja, od onih vezanih za rad lokalne samouprave, javnih poduzeća do komunalnih ili nekih drugih problema. Prihvaćamo kritike, ali očekujemo i pohvale, ako je to netko zaslužio.“, kaže glavna urednica Rafaela Paliska. Na sva pitanja slušatelja, zatražit ćemo, dodaje urednica Vaših 5 minuta Silvana Fable, brze odgovore nadležnih. 

Zašto samo 5 minuta? Pa to je zapravo 25 minuta tjedno, a znači to i da brže, na dnevnoj bazi možemo zatražiti odgovore i pripremiti ih za emitiranje. Jedno do dva pitanja dnevno, pet do deset tjedno nije malo, no nije ni previše. Mi želimo dobiti kvalitetne, ažurne odgovore, odgovore koji će biti aktualni. I zato je tu Vaših 5 minuta.“, ustvrdile su glavna urednica Radio Labina Rafaela Paliska i urednica emisije Silvana Fable.