Lokalne vijesti

Tehnoline telekom

08.03.2021

TZ Labina organizira webinar o turističkim trendovima 2021. - kako se pripremiti za sezonu

U utorak 16. 3. 2021. Turistička zajednica Grada Labina organizira webinar putem Zoom aplikacije za privatne iznajmljivače na području Labina i Rapca.

Najveće svjetske online platforme (Booking.com, Airbnb, TripAdvisor..) objavile su trendove putovanja u 2021. prema prikupljenim podacima od putnika te vlastitih statistika rezervacija. Predavačica Ana Klancir je analizirala podatke te pripremila predavanje i savjete koji će vam pomoći oko pripreme sezone.

Po završetku programa, polaznici će naučiti kako:
- pratiti trendove u turizmu
- analizirati tržište i konkurenciju
- kako razviti prodajnu strategiju
- kako koristiti prodajne alate online kanala.

Način izvođenja edukacije je predavanje, diskusija te pitanja i odgovori.

Ana Klancir ima bogato dugogodišnje iskustvo u turističkom sektoru, a prije otvaranja vlastitog obrta za consulting i edukaciju u turističkom poslovanju, bila je account manager u Booking.comu te aktivno radila na poboljšanju prodaje ključnih partnera. Karijeru je započela u jednom od najvećih hrvatskih hotelskih lanaca - Plava laguna - gdje je naučila o hotelskom poslovanju te održavanju standarda u hotelima i resortima. Redovito prati te objavljuje najvažnije trendove putovanja te savjete, a od 2020. održava predavanja poduzetnicima.

Prijaviti se možete putem linka: https://forms.gle/Mxt5wwdXzcPF1GVf9 , a na dan održavanja edukacije putem maila primit ćete link za priključivanje webinaru putem Zoom aplikacije.

Webinar počinje u 17:00 sati.