Scena

Namještaj Mima

26.03.2021

S pozornice na njivu - Koktelsi postali farmeri!

"Ova Korona nas je izbila iz cipelica gore nego bilo koja ženska do sad. U početku je krenulo kao prisilni godišnji, al' smo ubrzo morali otkrivati sve one talente za koje nismo znali ni da postoje u nama. Razglas i instrumente zamijenili smo motikom i traktorom i s pozornica sletili na njive. Moral je još uvijek tu, nada umire zadnja, honorari nisu kao na pozornici, al' smo na čistom zraku i hranimo se ekološki", javljaju Koktelsi.

Koktelsi su danas objavili novi video spot za pjesmu "Kopan Kumpire, Beren Jabuke", koju posvećuju svim kolegicama i kolegama glazbenicima, ali i svim ljudima iz svijeta show businessa koji prolaze ovaj cirkus na sličan način. Neka ovo bude svojevrsna himna svim glazbenim karijerama na čekanju!

Zato na noge junačke, ruka na srce i zvučnike Na Najjače!

Glavnu žensku ulogu Korone te prateću ulogu profesorice matematike u online nastavi odglumila je Martina Križanac, kamerom je sve snimao Zoran Burazerović, a dronom je letio Milan Joca.

''Životinje su nam se priključile na farmi kod Franeta u Juršićima i odlično su to odglumile. Mi još imamo neke traume, a sva poljoprivreda se događala u selu Bičići na Barbanštini zahvaljujući Nikoli Pavlakoviću koji nam je sve omogućio i u spotu utjelovio ministra Beroša!''

CMC Festival Vodice 2021.
Tekst i glazba: Nikola Peršić
Aranžman: Vedran Đukić i Domagoj Pavletić
Uz Koktelse: Vedran Đukić - gitara, Nikola Peršić - vokal i harmonika
Domagoj Pavletić - bubnjevi, Silvestar Mežnarić - klavijature
Deni Urović - bas gitara, Josip Rubinić - truba na pjesmi
Manuel Brajan - harmonika, Mario Marčelja - trombon.

Snimano u studiju: Litlle Roses
Izdavač: Music Star Records