Lokalne vijesti

Tehnoline telekom

07.04.2021

Početak kontrole na parkiralištu San Marco u starogradskoj jezgri Labina

Uslijed kvara kamera koje su dio sustava kontrole ulaska u starogradsku jezgru sustav je ugašen i stupić je spušten. U tijeku je nabavka novih kamera koje će biti postavljene u narednih 10-tak dana.

Bez obzira što je stupić spušten, pravo ulaska u Starogradsku jezgru imaju samo oni koji su od upravitelja parkirališta, tvrtke Labin 2000 d.o.o., dobili odobrenje za ulazak sukladno Odluci o organizaciji, načinu naplate i kontroli parkiranja na javnim parkiralištima Grada Labina. Sutra kreće kontrola parkiranih vozila od strane kontrolora upravitelja parkirališta i svi oni koji se zateknu u Starogradskoj jezgri, a nemaju važeće odobrenje dobit će dnevnu parkirnu kartu u iznosu od 520,00 kuna.

Osim toga, iz Labina 2000 mole korisnike povlaštene parkirne karte za parkiralište Stari grad Labin – Rialto (subjekti s adresom u ulici sv. Katarina, Paola Sfecija, Alda Negrija do kućnog broja 5, Kalić, Učka te Titov trg) da se jave kod djelatnika u naplatnoj kućici na Rialtu kako bi provjerili podatke nositelja povlaštenih karata (ime i prezime, adresa, registarska oznaka vozila) jer se uskoro više neće koristiti parkirne kartice, već će se registarske oznake unijeti u novi sustav. Za sva pitanja se korisnici mogu javiti na mail parking@labin2000.hr.