Novosti

Tehnoline telekom

21.04.2021

Stožer donio Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije

Stožer civilne zaštite Istarske županije donio je Odluku o načinu odvijanja nastave u osnovnim i srednjim školama na području Istarske županije, u II. polugodištu školske godine 2020./2021. - od 23. travnja do 30. travnja 2021. godine.

Temeljem procjene epidemiološke situacije koja se zasniva na praćenju pokazatelja epidemije bolesti COVID-19 na području Istarske županije, te uz pozitivno očitovanje ravnatelja škola na području Istarske županije, nastava će se odvijati kako slijedi:

- od 23. do 30. travnja 2021. godine - u svim osnovnim školama na području Istarske županije, nastava za predmetnu nastavu, više razrede osnovnih škola od V. do VIII. razreda, odvijat će se prema MODELU C, nastava na daljinu (online).

- od 23. do 30. travnja 2021. godine - u svim srednjim školama na području Istarske županije, nastava će se odvijati prema MODELU C, nastava na daljinu (online); uključujući i maturante.

- od 23. do 30. travnja 2021. godine - u svim osnovnim školama na području Istarske županije nastava u razrednoj nastavi, nastavlja se odvijati za niže razrede od I. do IV. prema MODELU A, nastava u školi.