Lokalne vijesti

Holcim Rukovatejl Oglas za posao

11.06.2021

Mendula rapisala natječaj za najljepše uređenu okućnicu na području Općine Sveta Nedelja

Udruga žena Sveta Nedelja Mendula raspisala je natječaj za najljepše uređenu okućnicu na području Općine Sveta Nedelja. Akcija ocjenjivanja uređenja i njegovanosti okućnica organizira se pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Općine Sveta Nedelja. Akcijom se potiče stanovništvo i druge zainteresirane subjekte na što kvalitetnije i privlačnije uređenje njihovih okućnica. Osnovni kriteriji na temelju kojih se određuje najljepša okućnica su ukupan estetski dojam, vidljivo uložen višegodišnji trud, izbor i pravilna njega biljaka te poštivanje tradicije ovog podneblja. Na natječaj se mogu prijaviti sve fizičke osobe, osim onih koji se bave iznajmljivanjem.

Odabir najljepše uređene okućnice obavit će odabrana komisija, koja će obići sve prijavljene objekte do kraja kolovoza te ih ocijeniti prema unaprijed utvrđenim kriterijima.

Pobjednici će se proglasiti na Dan Općine Sveta Nedjelja, 16. listopada 2021. godine, kada će im biti podijeljene prigodne nagrade za prvo, drugo i treće mjesto. Prijave na natječaj primaju se do 31. kolovoza 2021. godine, a mogu se dostaviti poštom na adresu: Udruga žena „Mendula“, Nedešćina 103, 52231 Nedešćina, na e-mail adresu: udrugamendula@gmail.com ili telefonom na broj: 099/2925782.