Scena

Tehnoline telekom

21.06.2021

Grupa Pravila Igre snimila spot na slapu Sopot!

Nova pjesma grupe Pravila Igre pod nazivom "Samo ti”, koja je krenula s emitiranjem prije svega 10-tak dana, postala je najviši novi ulaz te zasjela na visoko 4. mjesto liste HR Top 40 Hrvatske diskografske udruge, sveobuhvatne top liste radijskog emitiranja. Povodom Svjetskog dana glazbe dečki iz benda šalju prigodnu video zahvalu:

Kada su nam naši autori Sonja i Miro Buljan poslali prvu demo verziju pjesme, odmah smo znali da je to naš novi singl. Jedna vedra i pozitivna ljubavna pjesma koja nas je kupila na prvo slušanje. Iznimno nam je drago da se isto tako odmah svidjela glazbenim urednicima koju su je rado zavrtili te nam omogućili visoko 4. mjesto. Hvala svim radio postajama na podršci.”, izjavili su dečki iz Pravila Igre.

Iznova oživljeni Romeo i Julija, glavni protagonisti glazbene priče popularnih autora Mire i Sonje Buljan, predstavljaju nježnu metaforu ove iznimno romantične i tople pjesme. Upravo nježni ljubavni kadrovi dio su novog videospota za spomenutu pjesmu koja je, uz romantične scene, objedinila kadrove nekolicine prelijepih hrvatskih destinacija.

Među ostalima, tu su slap Sopot - jedan od najljepših slapova u Istri koji u svom podnožju tvori prekrasno tirkizno jezerce, a koje neki nazivaju i „skrivenim Balijem u malom“, zatim polje makova u Ivanić Gradu koji je nedavno proslavio Dan grada, kao i bogata priroda iz okolice Zagreba. Uz bajkovite prizore iz prirode, ljubav poput one Romea i Julije dočarali su Ivan Penezić, pjevač Pravila Igre te atraktivna plesačica Anja Bijelić koju mnogi nazivaju dvojnicom super modela Claudie Schiffer.

Za ideju spota zaslužni su Goran Belošević, bubnjar i menadžer benda te Dario Lepoglavec, koji je ujedno i glavni redatelj ovog videa. Zahvaljujući njihovoj dugogodišnjoj uspješnoj suradnji, slušatelji mogu očekivati vrhunski spot koji nastavlja niz posljednjih izuzetno kvalitetnih video uradaka za singlove Pravila Igre.