Scena

Tehnoline telekom

22.06.2021

LIVE Screaming koncert labinske scene kod Šohta

Nakon uspješnog Live streaming koncerta održanog 13. 3. povodom 100. obljetnice Labinske republike, koji se zbog tadašnjih protuepidemijskih mjera morao održati bez publike, ostali smo dužni publici jedan pravi koncert uživo na kojem će svi moći uživati.

Da podsjetimo, na tom koncertu nastupilo je čak 9 sastava i izvođača iz Labina, a prijenos je trajao punih 5 sati, dok će na ovom koncertu nastupiti većinom oni bendovi koji zbog nedostatka vremena u programu tada nisu mogli. Nekima od ovih bendova bit će ovo premijerni nastup.

Video koncert (skraćena verzija)

LABINSKA SCENA se predstavlja u sklopu projekta „Jer svirati se mora“ koncertom „Ništa kamere samo publika“.

Na ovom koncertu, koji će se održati u subotu 26. 6. na Pjacalu u Labinu kraj Šohta, ekskluzivno će nastupiti čak 3 nova benda koji će se po prvi puta predstaviti domaćoj publici pod zajedničkim nazivnikom Labinske Scene.

Nastupaju:
1. RESTLESS SEA – rock/funk
2. LA PASSIONARIA – rock
3. ANTONIO BASKIJERA & FRIENDS – rock
4. LOELL DUINN – world music
5. SICK SHEETS – psyhodelic/progressive/rock
6. STORM – trash metal

Ulaznice su u prodaji u sustavu Eventima, a zbog epidemioloških mjera, u prodaju će biti pušten ograničen broj ulaznica, odnosno 200 ulaznica po 30 kuna u pretprodaji. Ako ostane ulaznica na dan koncerta, cijena će biti 40 kuna, a u slučaju dodatnog popuštanja mjera u prodaju će se pustiti dodatne ulaznice.

Koncert će biti održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.
Program je sufinanciran putem Natječaja „Jer svirati se mora” (#jersviratisemora) provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije te uz potporu Grada Labina.

Ovim koncertom Labinske scene „Ništa kamere, samo publika“ u SUBOTU 26. 6. na Pjacalu kraj Šohta zaokružit će se desetgodišnje bogato razdoblje nezavisne glazbe s ovih prostora iza kojeg ostaju 3 CD kompilacije sa 48 pjesama, mnogo video uratka i spotova, video koncerta „Labinska scena za 100 let“ i predstavljanja bendova u trajanju od čak 5 sati te skraćena verziju istog.

Novi bendovi daju sigurnost da će glazba u Labinu još dugo svirati, uveseljavati i raspjevati labinsku publiku.

NAPOMENA:
“Pravila o obvezi imanja covid – potvrda o cijepljenju ili preboljenju se NE ODNOSE na koncerte u sklopu akcije „Jer svirati se mora“. Stoga, posjetitelji ne moraju biti dvostruko cijepljeni niti će morati dokazivati da su preboljeli Covid i na taj način stekli imunitet. Ti se koncerti odvijaju s drastično smanjenim brojem posjetitelja kao što organizatori slijede i sve druge sigurnosne i zdravstvene upute dobivene od nadležnih tijela poput mjerenja temperature na ulazu i sl.”