Lokalne vijesti

15.07.2021

Upisi u srednju školu Mate Blažine - za jesenski rok još 22 slobodna mjesta

U ljetnom upisnom roku u Srednjoj školi Mate Blažine Labin iskazan je veliki interes učenika za sve programe i zanimanja koja škola nudi pa su u četverogodišnjim strukovnim programima za zanimanja ekonomist i elektrotehničar i u trogodišnjim strukovnim zanimanjima elektromehaničar i instalater - monter popunjena sva mjesta prema planu upisa.

U programu opće gimnazije od planiranih 24 učenika, upisano je 20 učenika, pa su za jesenski rok ostala još 4 slobodna mjesta, dok je u jezičnoj gimnaziji od planiranih 24 učenika upisano 18 učenika te je ostalo 6 slobodnih mjesta.

U trogodišnjim strukovnim programima ostalo je 7 slobodnih mjesta za zanimanje konobar, a za zanimanje kuhar još 5 slobodnih mjesta. Od planiranih 143 učenika, ukupno je upisan 121 učenik te su za jesenski rok ostala još 22 slobodna mjesta.

Početak prijava u sustav i prijava obrazovnih programa u kojima je ostalo slobodnih mjesta u jesenskom roku je 21. 8. 2021., a završetak prijava obrazovnih programa je 26. 8. 2021.

Objava konačnih ljestvica poretka je 28. 8. 2021., a dostava dokumentacije koja je uvjet za upis u određeni program u srednju školu je 30. 8. 2021.

"Zahvaljujemo učenicima i roditeljima koji su nam ukazali povjerenje i odabrali našu školu za daljnje školovanje! Čestitamo im na upisu i želimo puno uspjeha! Sada se dobro odmorite. Vidimo se najesen", poručuju iz Srednje škole Mate Blažine.