Scena

Tehnoline telekom

21.07.2021

Koncert na moru - Klapa Rišpet u uvali Luka u Raklju!

I ove će se godine u uvali Luka u Raklju, a u organizaciji Turističke zajednice Općine Marčana i u suradnji s KUD-om Mate Balota iz Raklja te DVD-om Općine Marčana održati koncert Klape Rišpet. Koncert će se održati 24. srpnja 2021. s početkom u 20,30 sati

Klapa Rišpet je čest i dragi gost našeg kraja, tradicionalno posjećuju Rakljansko kulturno ljeto, dok se koncert u ovakvom obliku održava drugu godinu za redom. Obzirom na epidemiološke mjere koje ograničavaju broj posjetitelja, koncert je zamišljen za posjetitelje na vlastitim brodicama, kako je bilo i prošle godine, a brod na kojem nastupa Klapa okrenut je prema brodicama koje dolaze.

"Prošlogodišnjim su koncertom su bili iznimno zadovoljni svi uključeni u realizaciju – od izvođača, organizatora do dobavljača te se nadamo da ćemo i ove godine razveseliti sve posjetitelje. Sigurni smo da će Klapa Rišpet, uz nezaboravne hitove, pružiti koncert za pamćenje - pod zvijezdama. Pridružite nam se i usidrite za Rišpet", poručuju iz Turističke zajednice Općine Marčana.

Klapa Rišpet je osnovana u rujnu 2011. godine, a osnovao ju je poznati splitski skladatelj Pero Kozomara.

Dobitnici su brojnih nagrada, a neke od njih su: Grand Prix Splitskog festivala 2013. , 3 nagrade Cesarica u kategoriji Hit godine klapske glazbe 2017., 2018. i 2019, zatim Porin za najbolji zabavni album, itd.