Lokalne vijesti

 

 

11.08.2021

Donald Blašković novi predsjednik labinskog IDS-a

Na sinoć održanoj Skupštini gradske podružnice IDS-a Labin za novog predsjednika na četverogodišnji mandat izabran je Donald Blašković.

Kao dugogodišnji aktivni član te istaknuti član zajednice, Donald Blašković na ovom mjestu naslijedio je dosadašnju predsjednicu Dolores Sorić.

Za članove predsjedništva gradske podružnice izabrani su i Federika Mohorović Čekada, Dean Milevoj, Vesna Šćira Knapić, Nino Bažon, Tijana Kocijel, Smiljan Popov, Dolores Sorić, Piero Glavičić, Diego Čekada, Zoran Rajković te Alenka Verbanac.

U novi saziv gradske podružnice po funkciji gradonačelnika ulazi i Valter Glavičić, a skupština je jednoglasno potvrdila i kandidaturu Glavičića za mjesto potpredsjednika IDS-a.

Za predsjedništvo stranke skupština je jednoglasno kandidirala Alena Golju, za članicu ZP-a Labinštine Ivanu Škopac te za predsjednicu ZP-a Labinštine Dolores Sorić.

Emotivnim govorom, Skupštini se zahvalila dosadašnja predsjednica Dolores Sorić te uz punu podršku novom predsjedniku zaželjela uspješan rad.

Zahvaljujem svima na velikoj odgovornosti i časti koju ste mi večeras ukazali. IDS Labina posložena je stranka koja njeguje zajedništvo, stoga pozivam svakoga od vas na suradnju kako bi upravo sinergijom svih članova, onih iskusnijih ali i onih mlađih doprinijeli tome da IDS u cjelini ponovno postane stranka s kojom se svaki od naših sugrađana može poistovjetiti. Stranka koja je prepoznata po zajedništvu, stranka malog istarskog čovjeka te u konačnici najjača regionalna stranka, zagovaratelj interesa naših sugrađana. Siguran i znam da to možemo zajedno učiniti!“ – istaknuo je Donald Blašković prilikom svojeg govora

Punu podršku novom predsjedniku i predsjedništvu labinske podružnice svojim su govorima dali i gradonačelnik Grada Labina i kandidat za potpredsjednika IDS-a Valter Glavičić te kandidat za člana predsjedništva IDS-a Alen Golja.