Scena

Tehnoline telekom

07.09.2021

Dođite na Dvigrad Blues Festival!

Na istarskoj festivalskoj karti niče još jedna nova destinacija. Nakon nekog vremena zatišja, u Kanfanaru se pokreće novi blues festival – Dvigrad Blues Festival. Udruga Gustafi, predvođena Edijem Maružinom, uz pomoć Istarske županije i Općine Kanfanar organizira 12. 9. jednodnevnu blues svetkovinu. Manifestirat će - u maniri američkog juga i starih seoskih fešta - dnevnu zabavu, koja započinje točno u podne i traje do mraka.

Predstavit će se šest blues izvođača: Vervet i Edi East Trance Blues iz Istre, Riccardo Staraj & Midnight Blues Band iz Liburnije, Tomislav Goluban iz Zagorja, Harp Explosion iz Vinkovaca te Mike Sponza iz Italije i Ian Siegal iz UK-a. Uz službeni dio, u programu će sudjelovati i grupa Paljarica, predvođena Mauriziom Mirkovićem, mladim, a već legendarnim kantadurom koji će na manjem stageu izvesti svoj etno program. Na istoj pozornici nešto kasnije nastupit će i nekoliko vrsnih blues usnoharmonikaša koji će izvesti svoj egzibicionistički show.

Cijeli program bit će popraćen vrhunskom vinskom ponudom u produkciji Vinistre, kao i ponudom sireva i mliječnih proizvoda sirane Orbanić iz Kašćergani i pršuta Pršutarne Tomaso iz Vošteni. Ugodan dnevni izlet, gdje ćete u miru i uz pridržavanje svih propisanih epidemioloških mjera moći uživati cijelo nedjeljno popodne.

Ulaz je besplatan, a lokacija - Kanfanar, park na Placi. Dođite i uživajte u vrhunskom bluesu!