Novosti

11.10.2021

Premijer Andrej Plenković posjetio Rockwoolov štand na nedavno održanom sajmu ARHIBAU

Kako bismo našim partnerima i korisnicima dodatno približili naša rješenja i proizvode u obnovama ili u izgradnji novih zgrada, sudjelovali smo na ARHIBAU 2021, sajmu kulture građenja i održivog razvoja u Zagrebu“, izjavila je Katarina Ćavar Mošnička, voditeljica prodaje.

Premijer Andrej Plenković i troje ministara Darko Horvat, Nina Obuljen Koržinek, Radovan Fuchs i gradonačelnik Zagreba Tomislav Tomašević, te brojni državni tajnici, zastupnici u Hrvatskom saboru i Europskom parlamentu na otvorenju pokazatelj su važnosti ovog okupljanja struke, industrije, znanosti i predstavnika vlasti.

Brojni ponovni susreti uživo s našim klijentima, stručnom javnošću i predstavnicima medija, deseci stručnih i edukativnih predavanja, razmjena iskustava, vrlo interesantne rasprave a sve na temu obnovu zgrada i njihovom doprinosu dekarbonizaciji“, izjavila je Anđelka Toto Ormuž ukratko komentirajući ishod trodnevnog sajma te dodala kako je u obilasku premijer Andrej Plenković s pratnjom obišao i štand tvrtke ROCKWOOL Adriatic. „Zadržao se u razgovoru s nama te nas impresionirao vrlo dobrom upućenošću u našu tvrtku“ izjavila je Toto Ormuž.