Scena

16.11.2021

Arctic Monkeys iduće ljeto na jedinstvenoj pozornici pulske Arene!

Arctic Monkeys, jedan od najznačajnijih svjetskih indie rock bendova iduće ljeto nastupit će na jednoj od najoriginalnijih svjetskih pozornica na otvorenom – pulskoj Areni! Koncert zlatne četvorke iz Sheffielda održat će se 16. kolovoza 2022. u organizaciji Charm Music Hrvatska, Vigna PR i AND Productiona.

Arctic Monkeys napravili su glazbenu revoluciju postavši jedan od prvih bendova koji je stekao fantastičnu popularnost zahvaljujući internetu. Njihov debitantski album najbrže je prodavan debitantski album u povijesti britanske glazbe, osvojili su sedam Brit nagrada, a duhoviti tekstovi i sirova energija u njihovoj glazbi čine ih jednim od najboljih suvremenih rock bendova na svijetu.

Ovaj britanski bend sljedeće godine planira nekoliko odabranih koncerata usred ljeta, i to u Hrvatskoj, Češkoj, Turskoj te Bugarskoj, pa je tako i Pula stigla na popis odabranih destinacija. Ulaznice za koncert Arctic Monkeysa u Puli kreću u prodaju 24. studenoga u 10 sati putem Eventim.hr sistema i na prodajnim mjestima Eventima. 

Cijene ulaznica za sljedeće kategorije su: loža 559 kn, parter 499 kn, tribine 479 kn, travnjak 299 kn.

Za više informacija posjetite:

www.arcticmonkeys.com, 

www.facebook.com/ArcticMonkeys/

https://twitter.com/ArcticMonkeys, 

www.instagram.com/arcticmonkeys/, 

www.facebook.com/charmmusiccroatia, 

www.instagram.com/charmmusiccroatia/