Novosti

23.11.2021

Prezentacija Valamarovih stipendija za učenike Srednje škole Mate Blažine

Valamar Riviera učenicima turističko-ugostiteljskih zanimanja kuhar, konobar, slastičar i turističko-hotelijerski komercijalist svake godine nudi atraktivan program stipendiranja u vrijednosti od 2 000 kuna mjesečno tijekom školske godine u trajanju od 10 mjeseci sve do završetka školovanja.

Stipendiranje učenika Valamar Riviera osigurava kroz partnersku suradnju s Ministarstvom turizma i sporta, a Valamar Riviera je najveći pojedinačni stipenditor u Hrvatskoj. U jednom od 34 hotela i ljetovališta i 15 kamping ljetovališta učenici imaju priliku steći radno iskustvo, a po završetku školovanja osigurano im je i prvo zaposlenje kod vodećeg poslodavca u turizmu u Hrvatskoj. Osim toga, Valamar Riviera svojim stipendistima koji dolaze iz drugih destinacija osigurava smještaj i tople obroke.

Prijave za natječaj su otvorene, učenici se mogu prijaviti na Valamar stipendiju zaključno s 29.11.2021.

Prezentacija za konobare i kuhare Srednje škole Mate Blažine održat će se putem Zoom platforme u srijedu 24. 11. 2021. u 18.00 sati. Učenici će putem svoji nastavnika iz struke i razrednika dobiti link na online meeting i lozinku za uključivanje. Vrlo je važno da na prezentaciji sudjeluju i roditelji ukoliko imaju nekih pitanja ili eventualnih nedoumica.  

OPŠIRNIJE

Valamar stipendija 2021.-2022. 
Dobar posao u Valamaru - dobarposaouvalamaru.com
http://www.ssmb.hr/658/turizam-i-ugostiteljstvo-2018