Lokalne vijesti

25.11.2021

Turnir Trofej Labinskih rudara ima novi logotip i novu web-stranicu

Turnir Trofej Labinskih rudara, kojeg već sedam godina organizira Nogometni klub Rudar Trans Euro. Ima novi logotip i novu web stranicu. Novi logotip sadrži tri vrlo važne komponente koje su ovaj turnir i napravile unikatnim. Kovarski šljem u logotipu predstavlja podsjetnik kako je važno paziti na sigurnost svih sudionika, a rudarski „pikun“ simbolično daje do znanja kako uvijek treba dati sve od sebe. Na kraju, nogometno igralište predstavlja samu srž igre, tamo se svi mladi nogometaši skupe i uživaju. 

Uz sigurnost, znoj i zabavu, još je jedna stvar koja ovaj turnir čini posebnim. To je ukratko objasnio direktor turnira Mauricio Kožljan: „Promicanjem zabave kao integralne komponente dječjeg nogometa dobili smo turnir na kojem smo imali gotovo pa samo isključivo pozitivno ponašanje svih uključenih. Trudimo se da nam tereni budu odlično pripremljeni, lopte najbolje moguće kvalitete, suđenje objektivno i nepristrano, ali uz sve to, ono po čemu je ovaj turnir drugačiji od ostalih jest pozitivna energija svih uključenih“, rekao je Kožljan. Dodao je kako su na ovom turniru od prvog dana pa do danas stvorena mnog čvrsta prijateljstva. „Dođite stvarati prijateljstva – uz more i nogomet to i nije neki problem.Stvaranje prijateljstva ovom je turniru ‘lajt-motiv’, a tako će sigurno biti i od 09. do 12. lipnja 2022. godine kada se održava sedmo izdanje.“, poručio je Kožljan. S

ve o turniru možete saznati na novoj web stranici za koju je zaslužan obrt Piktogram 42, vlasnika, čovjeka iz sporta, Alena Paliske. „Došli smo na jedan nivo gdje turnir oduševljava mnoge, a sad je vrijeme za podizanje ljestvice, uz zadržavanje iskonske srži – zabave i pozitivne energije. Web stranica napravljena je bolje nego što smo mogli zamisliti, ali iskreno, od Alena manje nismo ni očekivali. Jednostavno, i očekivali smo da će nas oduševiti. Nadamo se kako će i posjetitelje“, rekao je Elvis Uravić, član organizacijskog odbora turnira. Za kraj, direktor turnira Kožljan je objasnio u kojoj su fazi pripreme: „Obzirom da znamo odakle smo krenuli, s jednim igralištem, četiri lopte i 11 momčadi, uopće nema smisla da budemo skromni, pa možemo reći da je više od 50% kapaciteta turnira popunjeno na današnji dan. Organizaciju smo dizali iz godine u godinu na viši nivou, pa nas i sad čeka još puno posla, ali polako dolazimo do onih dijelova koji nisu nužni, već želimo stvoriti što bolji proizvod, možda mogu polako reći i brend. Prijave su u tijeku, ne mijenjamo kategorije ni maksimalan broj prijavljenih, dakle u tri kategorije U9, U11 i U13, na turniru će sudjelovati maksimalno 48 selekcija, po 16 u svakoj kategoriji.“, ustvrdio je Kožljan.