Lokalne vijesti

25.11.2021

Općina Pićan raspisala javni natječaj za dodjelu stipendija studentima iz obitelji slabijeg imovinskog stanja

Općina Pićan raspisala je javni natječaj za dodjelu stipendija studentima iz obitelji slabijeg imovinskog stanja za akademsku 2021./2022.godinu. Broj i iznos stipendije će se utvrditi naknadno, sukladno broju primljenih prijava studenata.Ukupni fond sredstva za isplatu stipendija po ovom natječaju iznosi 15.000,00 kn koje će se rasporediti na korisnike, a isplaćivat će se mjesečno. Dodijelit će se maksimalno deset stipendija. 

Na natječaj se mogu prijaviti studenti, postojeći stipendisti Općine Pićan, s obzirom da se radi o dodatnoj stipendiji. Na natječaj se mogu prijaviti državljani Republike Hrvatske, studenti koji imaju prebivalište na području Općine Pićan najmanje posljednjih šest mjeseci, imaju status redovitog studenta i ne primaju drugu stipendiju iz državnog proračuna ili iz proračuna jednica lokalne i područne regionalne samouprave, kao i trgovačkih društava u kojima su država ili jedincie lokalne samouprave većinski vlasnici. 

Javni natječaj i obrazac za prijavu dostupni su na www.pican.hr. Dodatne informacije mogu se dobiti na e-mail martina.bilic@pican.hr, telefon broj 887-054 ili mobitel 099/2000041. Natječaj je otvoren do 10.prosinca, a molba se na propisanom obrascu dostavljaju osobno u općinsku upravu ili poštom preporučeno na adresu Općine Pićan.