Lokalne vijesti

14.01.2022

Nastavak sezone za Labinsku školu rukometa

Nakon pauze počinje nastavak sezone u raznim kategorijama Labinske škole rukometa u državnoj i županijskoj rukometnoj ligi. Ovog vikenda na rasporedu su utakmice državne lige u kategoriji dječaka U17 i djevojčica U14, županijske lige u kategoriji dječaka U11, dok kategorije djevojčica U10 i dječaka U9 odlaze na turnir u mini rukometu.Ove nedjelje u Gospiću se igra 8. kolo 1. HRL regija 1 kategorije U17. RK Rudar Adria Oil će odigrati dvije utakmice i to protiv RK Rovinja i domaćina RK Gospića. RK Rudar Adria Oil u nastavak sezone kreće sa 8. mjesta sa 8 osvojenih bodova dok se Rovinj nalazi na 9. mjestu s 1 bodom manje i dvije utakmice manje od kovara. Domaćin kola RK Gospić se nalazi na 11. mjestu sa 6 osvojenih bodova. 

ŽRK Rudar domaćin je 6. kola 1. HRL regija 3 kategorije U14 koje će se ove nedjelje igrati u SC Franko Mileta. Labudicama u goste dolaze ekipe RK Umaga i RK Poreča s kojima su se već susrele u Županijskoj rukometnoj ligi te u oba susreta bile bolje od svojih suparnika. ŽRK Rudar u nastavak sezone ulazi na 13. mjestu sa 4 osvojena boda dok se RK Umag nalazi na 17. mjestu sa 2 osvojena boda i RK Poreč na 20. mjestu bez osvojena boda. RK Rudar Adria Oil u kategoriji U11 nastavlja sezonu zaostalom utakmicom 3. kola Županijske rukometne lige gostovanjem u Poreču. 

Kovarići sezonu u Županijskoj rukometnoj ligi nastavljaju sa 3. mjesta i 7 bodova u 5 odigranih utakmica dok se domaćin kola RK Poreč nalazi na 5. mjestu s 2 osvojena boda u 3 odigrane utakmice. Ovog vikenda u Rijeci se održava 30. memorijalni turnir Zvonimir Škerl u organizaciji MRK Kozale, a Labinska škola rukometa će se natjecati u tri kategorije, s dječacima 2012. godište i s djevojčicama 2011. i 2012. godište. RK Rudar Adria Oil s turnirom kreće u 9:00 sati dok ŽRK Rudar počinje u 14:00 sati. Turnir će se održavati u SD Dinko Lukarić na Kozali.