Scena

08.06.2022

Jax Jones i Martin Solveig predstavljaju novu pjesmu zajedničkog EDM projekta Europa

Multiplatinasti DJ-i i producenti Jax Jones i Martin Solveig kao projekt na elektroničkoj sceni s imenom Europa predstavljaju novu pjesmu! Uz sjetne stihove koje je otpjevala engleska pjevačica u usponu GRACEY, nova pjesma „Lonely Heart” jedna je od mračnijih pjesama EDM dvojca. „Lonely Heart” odsad je dostupna na svim glazbenim platformama.

"Jedva čekam da izađe ova pjesma, pogotovo sada kada nam se bliži ljeto! Pratim rad Jaxa i Martina već duže vrijeme, stoga je bilo izazovno zajedno raditi na „Lonely Heart“ i gledati kako se pjesma razvija. Spremno ćemo dočekati festivalsku sezonu", izjavila je GRACEY pred izlazak ove suradnje.

„Lonely Heart“ govori o mom glavnom cilju kada izađem na plesni podij, a to je da okupim sva usamljena srca! Upravo je to smisao moje glazbe, to je ono iza čega čvrsto stojim, nadodaje Jax Jones, dok Martin Solveig stvar opisuje kao modernu dance pjesmu inspiriranu zalascima sunca na Ibizi.

Prvi puta pod imenom Europa, Jax Jones i Martin Solveig se pojavljuju u 2019. kad su objavili dva singla. Njihov najveći hit do danas je pjesma „All Day & Night” sa Madison Beer te „Tequila” (feat. Raye) iz 2020. godine. Ovog puta poznati producenti su izabrali pjevačicu GRACEY da im otpjeva novu stvar „Lonely Heart”.

GRACEY je do sada surađivala s velikim imenima među kojima su Sub Focus, Rita Ora, Olly Murs, Kylie Minogue i Jonas Blue. Nakon što se pokazala uspješnom u pisanju hitova, ohrabrila se za početak vlastite pjevačke karijere.

Europa je projekt koji se ponosi time što se ne može svrstati u jedan žanr: on nesputano s ostatkom svijeta slavi iskrene i čiste emocije. Jax i Martin objašnjavaju:

"Europa nam je obojici omogućila da se odmaknemo od onoga što drugi smatraju razumnim. Glazba ne mora biti racionalna. Dapače, moglo bi se reći da ne bi ni smjela biti racionalna".