Lokalne vijesti

04.08.2022

Čine na place va Raše od 8. do 11. kolovoza

Već petu godinu u Raši gostuje „Motovun film festival“ s programom „Čine na place va Raše“. Program će se održati na raškom trgu, i to četiri večeri 8., 9., 10., i 11. kolovoza. Projekcije filmova započinju svake večeri u 21 sat. Organizatori su Općina Raša i Turistička zajednica Općine Raša. Ulaz je kao i svake godine besplatan.

Prva kino večer, u ponedjeljak 8. kolovoza donosi dječji program i prikazivat će se animirani film „Malci 2 – Kako je Gru postao Gru“ koji je sinkroniziran na hrvatski jezik.
Druga kino večer, u utorak 9. kolovoza donosi također dječji program i prikazivat će se animirani film „Loši momci“ sinkroniziran na hrvatski jezik.
Treće kino večeri, u srijedu 10. kolovoza prikazat će se festivalski igrani film „Nostalgija“.
Četvrta kino večer, u četvrtak 11. kolovoz rezervirana je za film „Toma“ koji prikazuje impresionistički portret legendarnog Tome Zdravkovića.

Važno je napomenuti da će u danima prikazivanja filmova Trg Republike u Raši biti privremeno zatvoren za sav promet motornim vozilima u vremenu od 17 sati do jedan sat poslije ponoći, kako bi se osigurala nesmetana projekcija filmova.