Scena

12.09.2022

Novi datumi festivala ''U zagrljaju glazbe, kamena i mora'' u kamenolomu Montraker u Vrsaru

Festival ''U ZAGRLJAJU GLAZBE, KAMENA I MORA'', koji se trebao održati od 8. 9. do 11. 9. od 21 sat u kamenolomu Montraker u Vrsaru prebačen je na novi datum zbog nepovoljne vremenske prognoze.

NOVI DATUMI FESTIVALA “U ZAGRLJAJU GLAZBE, KAMENA I MORA” SU:

21. 9. - URBAN & 4
22. 9. - BOŽO VREĆO
23. 9. - GIBONNI
24. 9. - QUEEN REAL TRIBUTE

Svi kupci ulaznica kojima ne odgovaraju novi datumi, imaju pravo vratiti ulaznice na prodajno mjesto na kojem su ih kupili i dobiti povrat novca, rok za povrat ulaznice je do 14. 9. 2022. MOLIMO VAS DA KONTAKTIRATE INFO@EVENTIM.HR.

Sve ulaznice kupljene za stare datume (za Božu Vreću, Queen Real Tribute kao i za Urban &4) vrijedit će i za nove datume te nije potrebna zamjena istih.

Kamenolom Montraker u Vrsaru krajem rujna postaje dom 2. festivala "U zagrljaju glazbe, kamena i mora". Na ovu predivnu pozornicu iznad morske obale stižu vrhunska glazbena imena iz regije koji će od 21. do 24. rujna održati nezaboravne koncerte. Ulaznice za festival, odnosno koncerte možete pronaći u sustavima Eventim i Mojekarte te u Caffe Baru Bubamara u Vrsaru.

Festival će prvu večer 21. rujna u 21 sat otvoriti će Urban & 4 koji će publici prirediti umjetnički, glazbeni i emocionalni doživljaj za pamćenje te ih polako uvesti u spoj ljepote glazbe, kamena i mora. Drugu večer, 22. rujna u 21 sat, nastupit će Božo Vrećo, lirski tenor koji svojim anđeoskim glasom ispjevava najdublje emocije. Treću večer, 23. rujna u 21 sat rezerviran je za jedinstvenog i neponovljivog GIBONNIJA. Činim pravu stvar, Sreća, hodaj, Tempera, Libar, Cesarica, U ljubav vjere nemam – samo je dio bogatog Gibinog repertoara u kojem će uživati publika u Vrsaru. Festival će, 24. rujna u 21 sat zatvoriti Queen Real Tribute - vrhunski, profesionalni glazbenici, obožavatelji grupe Queen, koji su odlučili oživjeti uspomenu na svoju najdražu glazbu i postali vodeći svjetski tribute band grupe Queen.

Festival “U zagrljaju glazbe, kamena i mora’’ izvanredni je glazbeni spektakl koji zadivljuje i očarava publiku. Poslušajte vrhunske glazbenike u jedinstvenom ambijentu prapovijesnog kamenoloma Montraker! Uživajte u predivnoj glazbi na nenadmašnoj lokaciji u Vrsaru od 21. do 24. rujna, svake večeri u 21 sat.