Scena

26.09.2022

Lil Baby predstavlja pjesmu za soundtrack Svjetskog prvenstva u nogometu

Grammyjem nagrađeni reper Lil Baby u partnerstvu s Budweiserom objavio je „The World Is Yours To Take“, novi singl koji će se naći na prvom službenom soundtracku FIFA-inog Svjetskog prvenstva (Katar, 2022.) te u popratnoj kapmanji Budweisera, službenog sponzora prvenstva! Energična himna semplira kultni refren iz „Everybody Wants to Rule the World”, pjesme grupe Tears For Fears koja se prenosi s generacije na generaciju i koja ne poznaje geografske granice. „The World Is Yours To Take“ odsad je dostupna na svim glazbenim platformama

Prije četiri godine ljubitelji sporta diljem svijeta okupili su se – bilo pred televizorima ili u Rusiji - na Svjetskom prvenstvu u nogometu, u isto vrijeme kad je Lil Baby počeo graditi svoju karijeru izdavanjem prvog albuma. Sada ovaj rap fenomen današanjice koristi slavnu pozornicu Svjetskog prvenstva i partnerstvo s Budweiserom kako bi razmislio o svom putovanju, ali i nadahnuo obožavatelje.

"Ova pjesma za službeni soundtrack FIFA-inog Svjetskog prvenstva 2022. meni je jako značajna. Ona govori o putovanju kroz koje smo svi tijekom posljednjih nekoliko godina prošli te slavljenju svega onoga što slijedi. Kad sam se počeo baviti glazbom 2017., uložio sam sve u san koji me doveo tu gdje sam sada i to je ono što želim da obožavatelji osjete kad čuju ovu pjesmu. Nadam se da ćete se zahvaljujući njoj osjećati kao da izlazite na teren na Svjetskom prvenstvu i koračate prema vlastitim snovima", rekao je Lil Baby.

„The World Is Yours To Take” je jedan od osam singlova koji čine službeni soundtrack prvenstva, a bit će predstavljen na 28. rođendan Lil Babyja koji će proslaviti nastupom uživo u hotelu Budweiser tijekom samog prvenstva. Partnerstvo Budweisera i Lil Babyja ne staje na ovom globalnom hitu u nastajanju; u planu je raditi s glazbenicima diljem svijeta na novim verzijama pjesama te snimiti njezin popratni na prvenstvu koje će se održati od 20. studenog do 18. prosinca 2022.