Scena

21.11.2022

Nicki Minaj, Maluma, Myriam Fares: ovo je službena himna Svjetskog nogometnog prvenstva 2022.

Objavljena je„Tukoh Taka”, službena himna Svjetskog nogomentnog prvenstva 2022. koja je 19. studenoga prvi put bila izvedena uživo na otvaranju FIFA Fan Festivala u Dohi. Pjesma koju su snimili američka reperica Nicki Minaj, latino zvijezda Maluma te svestrana libanonska glazbenica Myriam Fares dostupna je na svim glazbenim platformama: https://fifa.lnk.to/TukohTaka

Tako sam sretan što sam dio himne Svjetskog prvenstva! Oduvijek sam sanjao o ovakvoj prilici. Predstavljanje latino glazbe na ovoj pjesmi uz nevjerojatne umjetnike koji pjevaju na engleskom i arapskom podiže našu kulturu na višu razinu, kaže Maluma. Myriam Fares dodaje:

Bila mi je prava čast što sam mogla sudjelovati u skladanju, aranžmanu i osmišljavanju koreografije za „Tukoh Taka”, i to zajedno s mojim omiljenim međunarodnim izvođačima, Nicki Minaj i Malumom. Iskreno se nadam da će „Tukoh Taka” pomoći u širenju kulture Istoka i arapske glazbe svijetom.

„Tukoh Taka” okuplja tri velike svjetske zvijezde i ulazi u povijest kao „prva pjesma prvenstva sa stihovima na engleskom, španjolskom i arapskom”. Na energičnoj pjesmi Nicki Minaj, Maluma i Myriam Fares repaju i pjevaju o ujedinjenju obožavatelja diljem svijeta predstavljajući ujedno i inkluzivnost igre. Iza produkcije ove nove nogometne himne stoje Gordo, Play-N-Skillz i Massari.