Novosti

02.01.2023

Župan Miletić upriličio prijem za pobjednicu Masterchefa

Župan Boris Miletić upriličio je danas, u sjedištu Istarske županije, u Puli, prijem za pobjednicu pete sezone Masterchefa Maju Šabić.

Čestitavši joj na pobjedi, župan je rekao da su ponos osjetili i brojni građani Istre, koji su pratili ovaj kulinarski show te navijali za nju. Enogastronomija, dodao je župan, drugi je motiv dolaska gostiju u Istru, tako da je i u tom smislu pohvalno što imamo pobjednicu u Masterchefu. Kazao je i kako sam voli kuhati kada za to ima vremena jer ga opušta, dok je Masterchef nešto sasvim drukčije, zahtjevno i stresno, što su svi gledali imali priliku vidjeti. Zanimalo ga je koji su njezini dojmovi te planovi za dalje.

„Drago mi je što su svi sretni i ponosni te što sam uspjela promovirati Pulu i Istru. Još uvijek mi je čudno nositi se s tom popularnošću jer je sve svježe. Bilo je to jedno stvarno lijepo iskustvo. I prije Masterchefa, vidjela sam se u slastičarstvu tako da su mi planovi za dalje u tom smjeru, a postoje i neki drugi projekti u kojima se vidim“; rekla je Maja Šabić zahvalivši se na prijemu.