Scena

30.01.2023

Grupa Top of the Pop i Mario 5reković zajedno putuju na Doru!

Popularna grupa Top of the Pop i poznati zabavljač Mario Petreković nastupit će na hrvatskom Izboru pjesme za pjesmu Eurovizije - Dora, koji će se održati 11. veljače 2023. godine u Sportskoj dvorani "Marino Cvetković" u Opatiji.

Ova zanimljiva suradnja zasigurno će izazvati interes publike i donijeti upečatljiv i atraktivan scenski nastup. Pjesma "Putovanje" je svojevrstan hommage zvuku popularnih pop zabavnih bendova "Novi fosili" i ABBA uz modernu notu. Autori pjesme su Bruno Krajcar i Daniel Načinović. Grupu Top of the Pop čine: Kristina Iveković, Ivan Luch, Armin Poldrugovac i NIkola Milat koji je ujedno i autor aranžmana.

"Jako smo sretni i uzbuđeni što ćemo nastupiti na Dori i biti dio megaprodukcije HRT-a. Dora je oduvijek bila pozornica kojoj su stremili brojni izvođači i autori. Želja nam je da se u najboljem svjetlu predstavimo svekolikoj publici željnoj dobrog pop plesnog ritma i zaraznih melodija. Nadamo se da ćemo svojim scenskim nastupom pojačani poznatim showmenom Mariom Petrekovićem očarati publiku u Opatiji i brojne gledatelje ispred malih ekrana. Pjesma je pitka i radiofonična, stoga očekujemo da će isto tako dobro biti primljena na velikom broju radio postaja i kod njihovih slušatelja. "Putovanje" je pred nama, otputujte zajedno s nama na valovima pop zabavnog ritma i uživajte u ovogodišnjoj Dori." - izjavio je Nikola Milat.

Grupa Top of the Pop nastupa već više od 10 godina, a upečatljivi scenski nastupi i interakcija s publikom ističu ih od ostalih. S toliko utakmica u nogama za očekivati je da će njihov nastup na Dori biti siguran i zanimljiv, neko posebno "putovanje" kojem će Mario Petreković dodati novu dimenziju i osigurati im kartu za novo putovanje u Liverpool.

Iako im je ovo prva autorska pjesma, Top of the Pop i njezin autor, poznati akademski glazbenik Bruno Krajcar, najavljuju nove pjesme s kojima se ova grupa iskusnih glazbenika nada popuniti prazninu na domaćoj glazbenoj sceni u segmentu pop zabavne glazbe i steći brojnu novu publiku kojoj nedostaje zvuk Novih fosila. Dora 2023. poslužit će im kao odlična platforma za prezentaciju i promociju pred nacionalnim TV auditorijem.