Scena


 

13.03.2023

Miley Cyrus objavila album ''Endless Summer Vacation''

Miley Cyrus je objavila 8. studijski album Endless Summer Vacation (Columbia Records/Menart). Objavila je i novi spot za pjesmu „River“, čiju režiju potpisuje Jacob Bixenman.

"Endless Summer Vacation" uključuje i hit singl "Flowers" plus još dvanaest pjesama

Pravi svjetski hit, "Flowers" je proveo šest tjedana na #1 Billboardovih Hot 100 što je bio osobni rekord za Miley. Među ostalim, „Flowers“ je pjesma koja je najbrže u povijesti dosegla 500 milijuna streamova na Spotifyju. "Flowers" je službeno najdugovječniji #1 singl ženske solo izvođačice u Velikoj Britaniji! I u Hrvatskoj je Miley odmah nakon objave singla došla među najstrimanije i najemitiranije izvođače.

U nedavno podijeljenom video isječku, Miley je dala uvid u album:

https://www.instagram.com/p/CpdHLG2Jmzx/

"Kada je riječ o slijedu filma Endless Summer Vacation, podijelila sam ga u dva dijela: AM (prijepodne) i PM (poslijepodne). Prijepodne za mene predstavlja jutarnje vrijeme, gdje je energija i postoji potencijal novih mogućnosti. Novi je dan. A noću, čini se kao da postoji tmurnost neka vrsta prljavštine, ali u isto vrijeme i glamur. Navečer je sjajno vrijeme za odmor, vrijeme za oporavak – ili je vrijeme da izađete van i iskusite divlju stranu. U Los Angelesu postoji određena energija noći u kojoj možete osjetiti kako nevolja izbija na površinu, a to je vrlo inspirativno za mene."