Scena

07.08.2023

Ususret koncertima u Puli, Imagine Dragons objavili live album!

Višestruki dobitnici Grammyja - Imagine Dragons - nedavno su predstavili live album „Imagine Dragons Live in Vegas” koji prati i istoimeni dokumentarni film u produkciji Hulu Originalsa. Novi album benda koji sutra i preskutra (8. i 9. kolovoza 2023.) stiže u Pulu uključuje kompletnu set listu izvedenu u spomenutom dokumentanom filmu. Limitirano vinilno izdanje albuma „Imagine Dragons Live in La vegas“ dostupno je za narudžbe, dok se digitalno izdanje može preslušati na svim glazbenim streaming servisima

„Live in Vegas“ prati putovanje benda sve od skromnih početaka u njihovom rodnom gradu Las Vegasu do velikog koncerta na Allegiant stadionu koji bi se mogao nazvati trijumfom njihove dosadašnje karijere. Film sadrži vrlo otvorene razgovore s članovima benda te snimke već spomenutog legendarnog koncerta u Las Vegasu koji se održao 10. rujna 2022. godine za vrijeme njihove „Mercury“ turneje.

Podsjetimo, Imagine Dragons, jedan od najtraženijih bendova današnjice, nastupaju u pulskoj Areni 8. i 9. kolovoza 2023., u sklopu Mercury World svjetske turneje. Predgrupa koja će sljedeća dva dana zagrijavati hrvatsku publiku za koncert Imagine Dragonsa njujorški je indie pop trojac AJR. Više informacija o skorim koncertima možete pronaći na službenim stranicama Eventima te Facebook eventu.