Scena

08.08.2023

Samo nekoliko dana dijeli nas od velikog glazbenog spektakla u kamenolomu Cave Romane!

Posjetitelji iz 40 zemalja svijeta dolaze na nastup svjetske DJ zvijezde Hot Since 82

Samo nekoliko dana dijeli nas od velikog glazbenog spektakla svjetske glazbene zvijezde Hot Since 82 u Vinkuranu za koji se već tjednima traži karta više. Ovaj dugo iščekivani događaj održat će se u povijesnom kamenolomu Cave Romane u subotu, 12. kolovoza, a ujedno je jedan od posljednjih velikih događaja elektroničke glazbe na ovoj lokaciji ovog ljeta.

Također, ovo je i jedan od posljednjih ljetnih partija hrvatskog glazbenog brenda BSH. Interes za ovaj ekskluzivni nastup nadmašio je sva očekivanja, pa tako u Vinkuran stižu posjetitelji iz čak 40 zemalja svijeta, njih više od tri tisuće.

Oni će uživati u setu karizmatičnog Engleza iz Leedsa, poznatog po nastupima na specijalnim lokacijama diljem svijeta kao sto su Piratski brod na Ibizi, Laguna u Argentini, tvrđava Revelin u Dubrovniku i brojne druge. Snimke njegovih nastupa broje milijunske preglede, a među njih sada ulazi i Cave Romane što bez sumnje pridonosi promociji kako same lokacije Cave Romane tako i Istre te cijele Hrvatske. S obzirom da je Hot Since 82 redoviti gost brojnih svjetskih festivala i party destinacija poput Ibize, nadolazeći party garancija je vrhunske zabave pod istarskim zvjezdanim nebom, koju ćemo dugo pamtiti.

Na pozornici okruženoj povijesnim kamenolomom, uz Hot Since 82, nastupit će i domaće DJ snage Aldo Morro b2b Yakka, Pablo Panda, Lemon i Fynolla. Ovaj događaj održava se u suradnji s Turističkom zajednicom općine Medulin. Ulaznice za glazbeni spektakl Hot Since 82 mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.