Scena

07.09.2023

Seriously Twisted predstavlja COALTOWN BEATS - party za kraj ljetne sezone

Seriously Twisted ekipa priprema veliki završni open – air party za kraj ljetne sezone. Glavni plesni podij bit će prostor Pijacala smješten tik do  jednog od najljepših spomenika bogate rudarske prošlosti i simbola Labina. Labinski šoht, 32,50 metara visoki čelični toranj, ove će subote postati najljepša kulisa za rudarsku plesnu ekspediciju.

Ekskluzivan gost ovoga puta je DJ Gescu koji u rudarski grad donosi moderne zvukove elektroničke glazbe. Jedan od najpoznatijih rumunjskih DJ-a, DJ Gescu je must listen artist za sve ljubitelje minimal i rominimal zvuka. Kombinirajući uglađene vještine miksanja sa smirenim i samouvjerenim držanjem, Gescu je dokazao svoju svestranost kao DJ. Uz GESCU-a nastupa i predvodnik Deep'n'delicious ekipe BRONSKI te domaćini MARIN BIOČIĆ, TINO DOBRIĆ, MATE i BTBC.

Da atmosfera na Pijacalu bude na vrhuncu priprema se i visoko kvalitetna audio-vizualna produkcija.

Ulaznice je moguće kupiti u pretprodaji po cijeni od 9 Eura putem sustava Entrio.hr ili na dan eventa na samom ulazu po cijeni od 13 eura. Party započinje u 22 sata, a plesat će se do 4 sata iza ponoći. Spoj rudarske baštine i elektroničke glazbe idealna su kombinacija za najbolji zaključak ljetne party sezone.