Scena

26.09.2013

Novi singl: TONY CETINSKI "Zar malo to je"

Tony Cetinski najavio je novi radijski singl „Zar malo to je“. To je pjesma vrhunac glazbenog poglavlja vezanog uz promociju albuma „Opet si pobijedila“. Već početkom 2014. godine možemo očekivati potpuno nove hitove. I dok, debelo prije prvih visibaba s nestrpljenjem čekamo potpuno novu glazbu, osvrnimo se na pjesmu „Zar malo to je“, koju već mjesecima napamet znaju Tonyjevi fanovi diljem regije.
Autorica teksta i glazbe je Aleksandra Milutinović koja se iskazala pišući, između ostalog, hitove za Ninu Badrić, Tošu Proeskog, Zdravka Čolića... Aranžerski dio povjeren je Silviju Pasariću i, proslavljenom producentu i glazbeniku, Nikši Bratošu. Nikša Bratoš samostalno stoji iza produkcijskog dijela.
Tony Cetinski vlasnik je nebrojeno puno hitova, nabrojat ćemo samo one s posljednjeg albuma: „Opet si pobijedila“, „Zbogom odlazim“, „Kriv“, „Usne ledene“ i „Jednom u životu“. Publika je ta koja ga želi čuti opet i iznova čemu svjedoče čelne pozicije na top listama najemitiranijih izvođača.
Jedna od najvećih glazbenih zvijezda u cijeloj regiji glazbi pristupa sa strašću i energijom koja se osjeti u svakoj interpretaciji.
Poseban i prisan odnos sa fanovima vidljiv je na svim Tonyjevim koncertima gdje užarena atmosfera svaki put proizlazi iz vrhunske glazbeno scenske izvedbe pomiješane sa euforijom uvijek odlično raspoloženih fanova.