Novosti

 

 

24.03.2021

Novatec ponosno predstavlja novu web-stranicu

"U svijetu brzog tehnološkog napretka, u Novatecu nastojimo biti što dostupniji i jasniji po pitanju toga tko smo, što radimo i što želimo. Slijedom toga, ponosno predstavljamo novu web-stranicu koja prati razvoj naše tvrtke te brzo i funkcionalno pruža informacije o uslugama koje proizlaze iz timskog rada i operativne izvrsnosti naših stručnjaka, našoj partnerskoj mreži te brojnim projektima na kojima radimo", priopćili su iz Novateca.

"Vodeći se željom za osiguravanjem još kvalitetnije komunikacije i pružanja informacija, prije svega osluškujući želje i potrebe naših klijenata, ali i naše lokalne zajednice, s osobitom pažnjom razvili smo web-stranicu za koju vjerujemo da će ostvariti pozitivne rezultate te osigurati jednostavniji i kvalitetniji uvid u svijet Novateca, čineći naš sadržaj i redovito ažurirane novosti još dostupnijima i preglednijima".

Kvalitetna i profesionalna komunikacija jedan su od prioriteta Novateca, a sama web-stranica prati trendove moderne digitalne komunikacije i u potpunosti je prilagođena za interakciju na svim vrstama uređaja – od stolnih računala do tableta i pametnih telefona.

"Naš tim čine vrhunski stručnjaci u područjima automatizacije, električni nadzornici, hidraulički nadzornici, mehanički nadzornici, specijalisti za vozila, stručnjaci za hardver i softver, softverski inženjeri, elektroinženjeri te voditelji projekata. U proteklih 25 godina specijalizirali smo se u područjima industrijske automatizacije, razvoju softvera u području rudarstva i metala, obnovljivih izvora energije, a intenzivno razvijamo i pametna rješenja u području urbane masovne mobilnosti te u području razvijanja tehnologija za očuvanje okoliša.

Pozivamo vas da se upoznate s našom tvrtkom i novom web-stranicom kojoj možete pristupiti putem linka: www.novatec.hr. Pratite nas i putem naših LinkedIn i Facebook stranica", javljaju iz Novateca.