Lokalne vijesti

25.05.2021

Valdi Runko: ''Ne dajte drugim politikama da vas vode putevima za koje ni oni sami ne znaju, ni od kud počinju, nit' kamo vode!''

"Slažući, gospodarski, ekonomski, infrastrukturni i socijalni program, koji su nedjeljiva osnova za Kršan, oslonio sam se isključivo na one potencijale koji su nama danas dostupni. A to su ljudski, administracijski i prostorni. Dokazano!", navodi u priopćenju kandidat za načelnika Općine Kršan Valdi Runko.

"Znanje, ambicija, izazov i znatiželja lokalne uprave i mene pokretači su jasnih, neupitnih ciljeva i izazova, oslonjeni su na naše financijske kapacitete, blagodati i mogućnosti našega očuvanog kraja.

Zašto nastavak započetoga... da smo kao nositelji gradnje infrastrukturnih objekata, gradnje, planiranja, donošenja planova, brigom o svima, daje nam za pravo, ne isključuje nas, obavezuje nas, da ne posustajemo. Sve je to urodilo vidljivim pomakom i doprinijelo značajnijem uređenju općine.

Naravno, u tom pravcu nastavit ću sustavno, beskompromisno, sa izabranim vijećnicima donositi odluke i prioritete.

Znajući da je stabilan Proračun okosnica i zalog razvoja, ponosan sam na učinjeno, na naslijeđe, na okruženje i vjerom u vas, na ponuđenom vam razvojnom Programu, jasno ističući sve razvojne mogućnosti i koristi za vas!

Ne dajte drugim politikama da vas vode putevima za koje ni oni sami ne znaju, ni od kud počinju, nit' kamo vode!

Ovo je, poštovani sugrađani, vaš moment, vaša šansa i vaša prilika! Živjeli!" zaključuje Valdi Runko.