Lokalne vijesti

Tehnoline telekom

26.07.2021

Četvrtu grupu Ljetnog kampa Kovarići posjetio vratar NK Rijeka Andrej Prskalo

Ljetni kamp KOVARIĆI završio je sa 4. grupom kovarića koji su se prošlog tjedna lijepo družili i zabavili u resortu Girandella u Rapcu. Kao i u prijašnjim grupama kovarići su se susreli sa raznim sportskim aktivnostima i kreativnim radionicama te društvenim igrama. U sklopu sportskih aktivnosti kovarići su se na treningu upoznali sa osnovama rukometa, nogometa, košarke, odbojke, badmintona te su uz to prolazili kroz razne poligone. U 4. grupi naglasak je bio malo više na nogometu s obzirom da ih je posjetio njihov promotor Andrej Prskalo, golman NK Rijeke i jedini Labinjan koji je osvojio prvenstvo Hrvatske u HNL-u. 

U druženju s Andrejom kovarići su imali priliku saznati iz prve ruke kako to izgleda obraniti penal, pobijediti utakmicu, osvajati trofeje, ali isto tako kakav je osjećaj izgubiti utakmicu, primiti gol i čak dobiti crveni karton. Sve u svemu kovarići su bili oduševljeni onime što su imali za čuti, i neumorno su obasipali Andreja brojnim pitanjima. Na sreću druženje su prekinuli odlaskom na teren gdje su kovarići imali priliku braniti slobodne udarce uz savjete najtrofejnijeg golmana Labinštine. 

Osim Andreja Prskala, kamp je posjetila novinarska ekipa Sportske televizije te su se kovarići imali prilike okušati pred kamerama. Reportažu o Ljetnom kampu KOVARIĆI možete pogledati na Sportskoj televiziji sutra s početkom u 18:10 sati. Pred organizatorima je posljednji tjedan Ljetnog kampa KOVARIĆI koji će se održati od danas do petka. Ove godine kamp je okupio više od 150 polaznika u 5 grupa što je daleko više nego prošle godine koja je ujedno bila i prva godina. 

Jako smo zadovoljni brojkama ove godine, pogotovo kada uzmemo u obzir omjer članova LŠR-a i onih koji to nisu. Puno je više polaznika koji nisu članovi LŠR-a što nam je jako drago jer nam je to znak da je kvaliteta našeg rada i projekata koje provodimo prepoznata u široj javnosti, a ne samo od strane naših članova.” izjavio je voditelj kampa Goran Vlačić. Partneri projekta su Valamar i Valfresco direkt, a ove je godine vrijednost Ljetnog kampa Kovarići prepoznalo i Ministarstvo sporta i turizma sufinancirajući projekt.