Lokalne vijesti

19.01.2022

Besplatna radionica pjevanja

Labinski zbor NEO poziva sve pjevače i zborovođe Labinštine, zaljubljenike u glazbu, one koji vole pjevati kao i one koji bi htjeli – ali se ne usude, a naročito one koji žele naučiti nešto više na besplatnu radionicu pod vodstvom prof. Ariane Bossi. Radionica će se u Gradskoj knjižnici održati 29. siječnja s početkom u 10 sati. Teme radionice su dobrobiti pjevanja, koliko je i zašto važna pravilna postura tijela,zašto je pravilno disanje važno i vježbe upjevavanja. 

Ariana Bossi diplomirala je glazbenu kulturu na Filozofskom fakultetu u Puli te pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi renomirane sopranistice Cynthije Hansell Bakić. Trenutno predaje pjevanje u glazbenoj školi “Ivan Matetić Ronjgov” u Rijeci te predaje u Nadbiskupijskoj školi za crkvenu glazbu. Vodi zbor KUD-a “Lovor” iz Lovrana i umjetnička je voditeljica mandolinskog orkestra te vokalne grupe Virtuosi Fiumani pri Zajednici Talijana u Rijeci. Pjevala je u brojnim ansamblima i održala brojne koncerte u Hrvatskoj i inozemstvu.

Prijave za radionicu primaju se u inbox udruge Neo. Za prisustovanje je potrebna EU digitalna Covid potvrda ili negativni test.

FOTO: Aleksandra Đorđić / IndigoBlu Weddings