Lokalne vijesti

12.05.2022

Niko Franković potpisao za Rukometni klub PPD Zagreb

Ponajbolji rukometaš RK Rudar Adria Oil, mladi niti 18-godišnji Niko Franković od danas je član najboljeg hrvatskog rukometnog kluba PPD Zagreb. Potpis na ugovor stavili su uz mladog Frankovića, njegov otac i predsjednik RK Rudar Adria Oil i direktor RK PPD Zagreb Vedran Šupuković. "Danas se osjećam ponosno i radosno kao otac, ali i zabrinut kao predsjednik kluba jer nam odlazi ponajbolji igrač, no ipak samo prije svega ponosno otac jer Niko potpisuje za hrvatskog rukometnog velikana u kojem su igrala i dvojica velikih labinskih rukometša Valner Franković i Luka Stepančić", kazao je Patrik Franković: (ton – Patrik Franković).

"Naša intencija je da pokušamo dvoesti u klub ponajbolje mlade igrače iz Hrvatske i na njima gradimo budućnost", ustvrdio je prilikom potpisivanja ugovora direktor PPD Zagreb Vedran Šupuković: (ton – Vedran Šupuković).

Vrlo je kratak bio Niko Franković, još uvijek kadet: (ton – Niko Franković). Mladog labinskog rukometaša je PPD Zagreb intenzivno pratio posljednje dvije godine. Niko Franković je vrhunski potencijal, ugovor smo potpisali na pet godina i on će s nama na ljetne pripreme: (ton – Vedran Šupuković), zaključio je direktor RK PPD Zagreb.

Dodajmo kako je RK PPD Zagreb sinoć u Labinu u Sportskom centru Franko Mileta odradio trening prije odigravanja Finala Kupa Hrvatske koje se igra u Poreču. Rukometaši su se nakon treninga družili s mladim rukometašima Labinske škole rukometa. Danas smo od direktora kluba čuli kako su zadovoljni uvjetima koje pruža Sportski centar pa ne isključuju mogunost da u Labinu odrade i neke zimske mini pripreme.