Lokalne vijesti

14.06.2022

U Parku skulptura Dubrova stand up komedija i gong kupka

Početak sunčanijeg vremena nagovjestio je i brojne aktivnosti u Parku skulptura Dubrova. Tako se početkom lipnja održalo nekoliko glazbenih manifestacija koje Umjetnička škola Matka Brajše Rašana organizira već tradicionalno u Parku, tj. amfiteatru Dolac od susreta gitarista, udaraljkaša, puhača pa do daleko poznatog klavirskog maratona koji je ugostio čak 165 učenika, a kao gost nastupao je nagrađivani pjanist Zvjezdan Ružić.

U subotu je održan i Festival nordijskog hodanja pod pokroviteljstvom Turističke zajednice Grada Labina, a koje se na prostoru parka odvija već više od dvije godine uz voditeljstvo Silvije Jakovčić.

Ove vas subote očekuje stand up komedija "Brak, dijete i povremeni seks" Marka Dejanovića koja počinje u 21.00 sat.

Riječ je o showu sastavljenom od fora nastalim od kraja 2017. do sada. A bave se uglavnom onim što mi se u to vrijeme događalo. Kao što i ime showa kaže, pričat ću o životu u braku, o dobivanju sina i učenju očinstva te naravno o temi kojom ću se sigurno baviti do kraja života, predivnom, prekrasnom, životdavajućem seksu. Pričat ću i o nekim težim temama, bit će i nešto crnog humora, trunka religijskog, pokoja opservacije o svijetu i sebi...- izjavio je Dejanović. Ulaznice je moguće kupiti putem sustava Entrio ili na ulazu sat vremena prije predstave.

U nedjelju, 19. 6. zaljubljenici u meditaciju i opuštajuće tonove gongova mogu od 19.00 sati uživati u amfiteatru Dolac u zvučnoj kupci gongovima uz vodstvo Gorana i Latice.

Pozivamo vas da se duboko opustite, reviltalizirate i reenergizirate kroz zvukove i vibracije Gongova, Tibetanskih zvučnih zdjela i ostalih instrumenata.

Vidimo se u Parku skulptura Dubrova!