Lokalne vijesti

02.11.2022

Viktoria Hrvatin pobjednica teniskog Otvorenog prvenstva Pule

Proteklih deset dana tenisačice i tenisači Tenis kluba Rabac bili su vrlo aktivni. Na otvorenom prvenstvu Pule do 14 godina Viktoria Hrvatin je osvojila prvo mjesto, dok je Zoi Tenčić zaustavljena u četvrtfinalu. Na turniru su još nastupile Ameli Biletić i Iskra Sinković.

Proteklog vikenda mladi tenisači i tenisačice nastupali su na turnirima u Rovinju, Rijeci i na Lošinju. U Rovinju na turniru do 9 godina najbolji plasman ostvario je Luka Baznik (1. mjesto srebrne skupine), dok je Neo Dagostin dogurao do polufinala brončane skupine. Narančastu skupinu osvojio je Roko Černeka nakon što je prije toga pobjedio Ivonu Miletić koja je nastupila na svom prvom turniru.

U Rijeci je u organizaciji TK Pećine održan Masters regije Zapad do 12 godina na kojem je rabački klub imao čak 3 predstavnika. Luis Juričić je osvojio 4. mjesto, Alessio Martinello 6. i Jakov Vozila 7. mjesto. Na Lošinju je održano OP Lošinja do 16 godina gdje je opet najdalje dogurala do polufinala Viktoria Hrvatin, dok su Iskra Sinković i Ameli Biletić zaustavljene u polufinalu bonus turnira. U konkurenciji parova par Hrvatin/Sinković izgubio je u polufinalu.