Lokalne vijesti

12.11.2022

Labudice upisale još jednu pobjedu - za kupovinu mamografa prikupljeno 5.130,75 kuna!

U iznimno važnom susretu protiv gošći iz Ivanića, rukometašice Rudara večeras su rezultatom 30:22 na domaćem terenu upisale osmu uzastopnu pobjedu.

"U sjajnoj atmosferi pred mnoštvom gledatelja, naše su igračice zadržale prvo mjesto na tablici drugoligaških ekipa. Kao i protiv Lokomotive minulog vikenda, pritisak važnosti utakmice utjecao je na igru naših rukometašica, što je osobito bilo izraženo u prvom dijelu susreta. Sjajne večeras, Katja Mikolić i Andrea Pavić u tim su nas trenucima držale u igri. Naročito kada su gošće na krilima naše bivše vratarke Doris Hren ostvarile i svoje jedino vodstvo na utakmici (17:18.). Nakon toga, nošene podrškom s tribina, Labudice ubacuju u brzinu više. Sjajnom obranom i raznovrsnošću u napadu uspijevaju ostvariti svoju novu prvenstvenu pobjedu" priopćili su iz Ženskog rukometnog kluba Rudar. Treću krucijalnu utakmicu u nizu odigrat će narednog vikenda u Velikoj Gorici. Za protivnice imaju sjajnu drugoplasiranu ekipu Udarnika.

Večerašnja utakmica imala je i humanitarni karakter. Naime, Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina na ulazu u Sportski centar Franko Mileta prikupljala je donacije za kupovinu mamografa, a prikupljeno je 5.130,75 kuna! "Udruga žena Sv. Nedelja „Mendula“ Nedešćina se zahvaljuje Ženskom rukometnom klubu Rudar, koji je donirao sav prihod od ulaznica te igračicama ŽRK Rudar i svima ostalima na donacijama", napisali su na društvenim mrežama.