Lokalne vijesti

24.04.2023

U srijedu predstavljanje Projekta 100 Pametnih tvornica

U sklopu Projekta 100 Pametnih tvornica, u Gradskoj knjižnici Labin će u srijedu, 26. travnja s početkom u 10,00 sati biti održan Road Show na kojem će se predstaviti Projekt, prvenstveno lokalnim poduzetnicima i tvornicama. Projekt gostuje u Labinu koji je među prvima prepoznao značaj i potencijal Projekta za proizvodna poduzeća u području Istarske županije, ali i šire.

Osim predstavljanja, kroz koje će se iznijeti osnovne informacije o Projektu, ali i približiti inovativni koncept Pametnih tvornica, rezultati i partneri, ovo će biti i odlična prilika za networking poduzetnika, proizvodnih poduzeća te ostalih imena iz industrije na području Istarske županije i šire!

Svi zainteresirani svoj dolazak mogu najaviti mailom na info@culmena.hr ili kroz kontakt formu na linku https://culmena.hr/100-pametnih-tvornica/, a potvrdu o sudjelovanju proslijediti na mail ana.cernjul@labin.hr.

Projekt 100 Pametnih tvornica okuplja stručnjake iz područja Lean-a, Digitalizacije i Greena te implementira nova znanja, digitalna rješenja i tehnologije Industrije 4.0. u proizvodna poduzeća. Iza projekta stoji kompanija Culmena koja djeluje u području inovacija, razvoja i konzaltinga već više od 18 godina.

Područja rada na koji je usmjerena i u kojima ostvaruje značajne rezultate za mnogobrojne klijente su: LEAN Management, PAMETNE TVORNICE i digitalna transformacija, LEADERSHIP i komunikacija te GREEN menadžment.

U ovom dugogodišnjem djelovanju, tvrtka Culmena usmjerena je, kroz strateško promišljanje i implementiranje znanja novog doba, donijeti svojim klijentima povećanje efikasnosti uz istovremene uštede, nove poslovne prilike, optimizaciju proizvodnih i poslovnih procesa te motivaciju i unapređenje u vodstvu zaposlenika. Jedan od projekta na kojem Culmena aktivno radi jest upravo Projekt 100 Pametnih tvornica o kojemu će biti riječ na predstavljanju.