Lokalne vijesti

 

 

15.05.2023

I ove godine Ljetni kamp Kovarići

Labinska škola rukometa i ovo ljeto organizira Ljetni kamp “KOVARIĆI” koji je namijenjen djeci od 6 do 11 godina starosti. Kamp je osmišljen kao dnevni sportski kamp koji će se provoditi u 5 termina, svaki u trajanju 5 dana – od ponedjeljka do petka, od 8:00 do 16:00 sati. Djeca će se u kampu susresti sa raznim sportskim i društvenim aktivnostima te kreativnim radionicama. U ljetni kamp su dobrodošla sva djeca neovisno o tome dali se bave nekim sportskim aktivnostima jer se stručni tim LŠR-a potrudio osmisliti plan i program aktivnosti prilagođen svima. 

Stručni tim čine treneri LŠR-a, Natali Zahtila, Doris Belušić, Maja Stojković, Goran Vlačić pod vodstvom Adrijane Prosenjak, vrhunskog rukometnog stručnjaka s EHF Master Coach licencom.Kroz sportske aktivnosti polaznici će učiti vježbe istezanja, hodanja, disanja i trčanja u cilju razvoja motorike. Zatim u planu su razne sportske igre – rukomet, nogomet, košarka, odbojka, badminton te isto tako elementarne igre s loptom – štafetne igre i poligoni. Uz to predviđeno je i vrijeme na plaži gdje će biti organizirana škola plivanja za neplivače i plivače početnike.Osim sportskih aktivnosti organizatori su se potrudili pripremiti razne dječje igre i radionice kojima je cilj socijalizacija, razvoj timskog duha, mašte i kreativnosti. 

U slobodno vrijeme planirane su aktivnosti poput šetnje, zabave u aquaparku i vožnja vlakićem.Ljetni kamp “KOVARIĆI” ima svoje promotore koji su vrhunski sportaši profesionalci koji će isto tako biti uključeni u rad kampa, kao što su Luka Stepančić, koji je od 2013. godine standardni igrač Hrvatske rukometne reprezentacije s kojom je osvojio broncu na Svjetskom prvenstvu 2013 i srebro na Europskom prvenstvu 2020, od 2016. do 2019. godine igrao je za jednu od najjačih momčadi Europe, za Paris Saint Germain, a trenutno igra za još jednog velikana SC Pick Szeged. Zatim Fran Mileta, dečko koji je prvi u povijesti u istoj godini nastupao za Hrvatsku rukometnu reprezentaciju u tri selekcije; za kadetsku, juniorsku i A selekciju, uz to osvojio je srebro s juniorskom reprezentacijom na Svjetskom prvenstvu 2019. i proglašen je za nabolje desno krilo svijeta. 

Novo lice među promotorima je Niko Franković, trenutno igrač PPD Zagreba na posudbi u Gorici i reprezentativac Hrvatske u svojoj generaciji.Svaki od promotora kampa odraditi će jedan trening s polaznicima kampa, demonstrirati će određene vježbe i pomagati djeci u njihovu izvođenju. Nakon odrađenog treninga organizirat će se druženje s promotorima kampa kako bi djeca u razgovoru s njima dobila uvid u to što znači biti sportaš profesionalac.Ljetni kamp “KOVARIĆI” će se odvijati u Girandella Valamar Collection Resortu u Rapcu. Welcome point resorta ujedno je i mjesto za svakodnevni prijem djece u kamp. 

U sklopu resorta na raspolaganju su predivne plaže, ugodna hladovina Pinete u prvom redu do mora, igrališta koja zadovoljavaju standarde više različitih sportova, ugodna i prostrana sala namijenjena društvenim i kreativnim aktivnostima te ono najbitnije, uživanju u slasnim obrocima Valfresco Direkta.S obzirom na iskustva od prijašnjih godina, termini kampa pune se brže od očekivanog, stoga ukoliko još uvijek niste prijavili svoje dijete u Ljetni kamp KOVARIĆI, a imate namjeru, požurite se, poručuju iz Labinske škole rukometa. Termini su od 26. do 30.lipnja, od 3. do 7. srpnja, 10. do 14. srpnja, 17. do 21.srpnja i 24. do 28.srpnja. Prijave su moguće isključivo online putem web stranice Labinske škole rukometa. Pod rubrikom “Manifestacije” – Ljetni kamp “KOVARIĆI” dostupan je online obrazac za prijavu polaznika. 

Nakon ispunjene prijave, na mail adresu dobit ćete potvrdu o rezervaciji termina i podatke o uplati. U slučaju da ne dobijete takvu potvrdu molimo vas da nas kontaktirate.Cijena Ljetnog kampa KOVARIĆI iznosi 120 €.Polaznici Labinske škole rukometa ostvaruju popust u iznosu 15 €, te je u tom slučaju cijena 105 €. U cijenu je uključen doručak i ručak u restoranima Sundance i Marblu u sklopu Girandella Valamar Collection Resorta, voćni međuobrok u prostoriji kampa, dodatne aktivnosti poput vožnje vlakićem, zabava u aquaparku Girandella, zatim dvije majice, kapa, sportski ruksak i diploma za svakog polaznika i tjedno iznenađenje za sve polaznike.Partneri projekta Ljetnog kampa “KOVARIĆI” su Valfresco direkt zadužen za pripremu i posluživanje doručka i ručka polaznicima ljetnog kampa i to u skladu s najvišim standardima i kvalitetom, tvrtka Valamar koja je osigurala predivnu lokaciju za provođenje projekta, te Rockwool Adriatic kao generalni sponzor Labinske škole rukometa. Sve dodatne informacije vezane uz Ljetni kamp KOVARIĆI možete dobiti na broj 091 534 1812 ili na mail info@labinskaskolarukometa.com